Nejnovější recenze ze sekce Horkovzdušné kartáče
- Cena/výkon
- Design
- Kvalita zpracování
- Výbava
Je potřeba se s tím naučit. Manželka měla zkraje potíže, ale dnes již vše ovládá a přístroj funguje k její spokojenosti.
Šikovný pomocník na úpravu vysušených vlasů.
- Supr doporučuji
- Vlasy jsou hezky přirozeně uhlazené, ne jako od žehličky na vlasy. To se mi líbí.
- Do hřebenu musíte vlasům pomoct druhou rukou. Natáhnout vlasy od hlavy a nasadit hřeben do nich. Jinak to nejde.
- Bohužel budu výrobek vracet, protože po druhém použití začal stavkovat- vypnul se- a to mám opravdu krátké vlasy.
Foukač sem si objednala na základě výborné zkušenosti se stejným výrobkem, který diesel stářím a tak nevím co se děje
- Dobrý
- Žádný problém
RHC 29 Rita Ora
Přidáno: 18. června 2024
(naposledy upraveno 19. června 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Kartáč je těžký a když máte při manipulaci zvednutou ruku u hlavy, tak je to nepříjemné. A přívodní šňůra je silná a málo ohebná, síla šňůry je cca jako u vrtačky nebo jiného nářadí.
- Na krátké vlasy super!!!!
- Časem odpadávají hroty
- není možné použít pomalejší rychlost teplého vzduchu, je tu jen jeden stupeň rychlosti
- tlačíka na rukojeti se špatně ovládají
Žena má vlasy po použití kulmofenu hebké, huste a vyhlazené.
Není co vytknout.
- super rotační kartáč, opravdu spokojenost
- Paní je spokojená
Příjemné používání, super cena, vlasy jsou rychle upravené.
Dobra cena a perfektní funkčnost
- váha
- funkce
Doporučili mi jí v obchodě. Rozbila se mi moje stará kulma a potřebovala jsem na večer novou. Vzala jsem jednu z těch levnějších a musím říct, že je lepší než moje stará kulma která byla o mnoho dražší.
- Rýchle žehlenie
- Nevyzehli úplne
- Končeky sa stále točia
Jsem velmi spokojená, mohu jen doporučit.
Po 1. použití se rotační kartáč/hřeben přestal točit. Doba plastová je doba plastová. :-/ Uvidím jak dopadne reklamace.
- Mám kulmofen krátce, ale funguje bezvadně. Velká spokojenost!
Žádná. nevýhoda, možná je vyšší cena, ale vyplatí se!
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »